Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگارگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد ، حجت الاسلام والمسلمین سیدمسعود میریان مدیر مرکز قرآن کریم آستان قدس رضوی گفت: این طرح با همکاری نهاد‌ها و مؤسسات ذیربط و با بهره گیری از ظرفیت ویژه دفاتر نمایندگی آستان قدس رضوی و کانون‌های خادمیاری قرآنی سراسر کشور برگزار می‌گردد و پیش بینی می‌شود جمعیتی نزدیک به ۵۰۰ هزار نفر در این طرح حضور یابند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به اهمیت سوره مبارکه یاسین تصریح کرد: روایتی از منابع اهل سنت و شیعه برای سوره یاسین نقل شده است مبنی بر اینکه هر چیزی قلبی دارد و قلب قرآن سوره مبارکه «یس» است و معنای این سخن آن است که در میان اعضاء و جوارح به عنوان نعمت‌های بی بدیل الهی، قلب، موقعیت ممتازتری برای انسان دارد. از این رو، آیات قرآن همگی مصداق رحمت، نور و برکت هستند، اما فضیلت‌های سرشار سوره یاسین آن را به عنوان قلب قرآن معرفی کرده است.
مدیر مرکز قرآن کریم آستان قدس رضوی با اشاره به روایت دیگری در خصوص سوره یاسین گفت: اینکه حضرت رسول (ص) می‌فرمایند «به خدا قسم دوست داشتم محبت سوره یاسین در قلب تک‌تک افراد امت من باشد» بر این موضوع دلالت می‌کند که آرزوی حضرت این است که یاسین‌خواندن، یاسینی فهمیدن و یاسینی بودن جزو فرهنگ عمومی جامعه شود.
میریان افزود: نکته مهمی که در شأن نزول این سوره وجود دارد این است که سوره یاسین فقط جنبه نزول نداشته است بلکه یک انسانی را مانند پیامبر (ص) نجات داده و بن‌بست‌ها را مرتفع، کار‌های مشکل را آسان و ناامیدی را به امید تبدیل کرد و این شأن سوره یاسین در تمام زمان‌ها وجود دارد؛ بنابراین فضیلت سوره یاسین که پیامبر (ص) آنرا بیانی می‌کند و می‌فرماید کاش محبت آن در قلب تک‌تک امت من بود از همین جا نشأت می‌گیرد.
وی با اشاره به یکی دیگر از آداب خواندن سوره یاسین تصریح کرد: یکی از ارکان خواندن سوره یاسین هدیه کردن ثواب آن به حضرت زهرا (س) است. علامه شیخ مجتبی قزوینی که صاحب کرامات زیادی بوده و تشرف اختیاری به محضر امام زمان (ع) داشته است در باب اهمیت سوره یاسین آورده است که ما هر چه داریم و به هر کجا رسیدیم به برکت سوره یاسین بوده است.
مدیر مرکز قرآن کریم آستان قدس رضوی گفت: در باب سوره یاسین دو موضوع تلاوت و ختم وجود دارد که تلاوت مشتمل بر خواندن روزانه و رو به قبله بودن را شامل می‌شود، اما ختم سوره یاسین آداب خاصی را دارد که وحدت زمان و مکان در آن شرط است لذا فردی که می‌خواهد ختم سوره یاسین را داشته باید در زمان و مکانی خاص به قرائت این سوره بپردازد. همچنین ۱۴ صلوات قبل و بعد از سوره یاسین بخواند و آن را به محضر مقدس حضرت زهرا (س) هدیه کند.
انتهای پیام// ز. م
طرح سراسری ختم سوره یاسین به مناسبت ولادت حضرت زهرا (س)

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مناسبت های مذهبی آستان قدس رضوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۷۱۵۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سربازی برای امام زمان (عج)بالاترین توفیق طلاب حوزه‌های علمیه است

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام مرتضی مطیعی صبح آدینه در در دیدار با اساتید حوزه علمیه باقرالعلوم (ع) بسطام به میزبانی دفتر امام جمعه این شهر نمونه گردشگری، سربازی برای امام زمان (عج) را بالاترین توفیق طلاب حوزه‌های علمیه دانست.

وی افزود: اگر زیارت حضرت عبدالعظیم حسنی در روایات معادل زیارت امام حسین (ع) عنوان شده است به دلیل سِنخیّت حضرت عبدالعظیم با سیدالشهدا (ع) است.

امام جمعه سمنان با اشاره به روایتی منسوب به امام رضا (ع) گفت: امام معصوم در این روایت به حضرت عبدالعظیم حسنی می‌فرماید «سلام ما را به شیعیان ما برسان و بگو شیطان را به خود راه ندهند و آنان را به راستی در گفتار، ادای امانت و سکوت در کارهای لایَنفع امر کن» امام رضا (ع) در این روایت همچنین شیعیان را به پرهیز از جدال و ستیزه‌جویی با یکدیگر و زیارت برادران دینی امر فرموده است.

به گزارش مهر، در ابتدای این دیدار امام جمعه بسطام و نیز مدیر و اساتید حوزه علمیه باقرالعلوم (ع) این شهر به بیان دیدگاه‌ها و طرح دغدغه‌های خود پیرامون مسائل مختلف پرداختند.

کد خبر 6088948

دیگر خبرها

  • هدف از تحمیل بی‌حجابی به جامعه چیست؟
  • احسان یاسین از فلسطین خواند
  • دانشگاه حضرت معصومه(س) باید به عنوان یک هویت مستقل بماند
  • قرائت قرآن و حمایت از فلسطین در برنامه تلویزیونی تونس+فیلم
  • محکم‌ترین اصل قانون اساسی اسلام که در نهج البلاغه آمده است
  • چرا اوضاع مالی اهل علم خوب نیست؟
  • ماجرای نسبت فامیلی علیرضا قربانی با داور «محفل» از زبان احمد ابوالقاسمی + فیلم
  • برای تقرب به ساحت مقدس امام زمان(عج) چه کنیم؟
  • شناساندن حضرت حجت(عج) به جهانیان؛ اولین گام ظهور
  • سربازی برای امام زمان (عج)بالاترین توفیق طلاب حوزه‌های علمیه است